Over mij

Mijn naam is Anne-Marie Kruiper, geboren 7 november 1962

Na mijn studietijd ben ik jarenlang werkzaam geweest in de uitzendbranche. Op mijn veertigste heb ik het roer omgegooid en ben ik als massage-therapeute gaan werken. 

In 2002 las ik  voor het eerst iets over de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Het leek me geweldig ooit zelf deze tocht te kunnen lopen. Dit idee liet me niet meer los. In de jaren die volgden maakte ik regelmatig mooie wandeltochten en las ik boeken over deze indrukwekkende tocht. Veertien jaar later vertrok ik op één mei 2016 vanaf Rotterdam CS op weg naar het zuiden van Frankrijk. Drie mei zette ik mijn allereerste stap op weg naar Santiago de Compostela en werd een langgekoesterde wens werkelijkheid.

Een andere grote wens was ooit een boek te schrijven. Met goede adviezen en de steun van mijn schrijfcoach Esther Kreukniet startte ik eind 2017 met het schrijven van het boek over mijn 800 kilometer lange pelgrimstocht. Ik verslond de afgelopen jaren honderden boeken, nu dan voor het eerst zelf als schrijver aan de slag. Het schrijven is een geweldige ervaring en smaakt zeker naar meer.

 

Mijn boek SimpelWeg gelukkig is vanaf nu te koop!

Sluit Menu